tiistai 19. toukokuuta 2009

no mitä hittoa?

Onpas kevät vierähtänyt vauhdilla. Jokkekin kohtaa palaa taas maailmanvalloitukseltaan ja alkaa taas totuttelemaan suomalaiseen arkeen - eli ryyppäämiseen. Tuntuu, että kesä on jo nyt tulvillaan kaikenmoista suunnitelmaa. Ihan liikaakin jo niitä. No, eipä tule ainakaan tylsää.

Tältä vuodelta on muuten julkaistu yksi suoranainen helmi musiikkialalla. Meinaanpa Samuli Putron ensimmäinen soolo-albumi nimeltään Elämä on juhla. Tätä on nyt tämä kevät tullu kuunneltua harvinaisen paljon. Saas nähdä palaako Zen Café enää koskaan yhteen. Toivottavasti palaa. Tauollahan ne virallisesti vain ovat, mutta Samulin puheista voisi vähän päätellä muuta. Sitä paitsi ymmärrettävästi Samuli on myös saanut naisen, joten sanotusten laatu saattaisi tästä kärsiä.

Suunnitelmissani on tänne alkaa kirjaamaan elämäni tapahtumia viimeistään kun palaan Suomeen kesäkuun loppupuolella, sinne asti tai sen jälkeenkin saattaa olla. Tai sitten ei. Saa nähdä mitä tämä ruoja vain saa aikaiseksi kaikessa laiskuudessaan. Voisin vaikka mennä omppomehua tästä juomaan. Olkaahan kiltisti!

Ei kommentteja: