tiistai 3. maaliskuuta 2009

leijona-parkoja

Kyllä se on jännä kuinka mielialat vaihtelee. Välillä toiveikas, välillä valmis vetään ittensä köyden jatkeeks. Ja kaikki vaihtelu kahen päivän sisään. No, nyt alkaa taas näkyyn sitä valoa tunnelin päässä.

Kerronpa teille nyt tositarinan suoraan Mosambikista. Mosambikilla on yhteistä rajaa Etelä-Afrikan kanssa. Mosambikissa ilmenee myös paljon työttömyyttä sekä HIVta/AIDSia. Monet ihmiset muuttavat Etelä-Afrikkaan työn ja paremman elämän perässä. Lyhin matka sinne kulkee suuren Krugerin luonnonpuiston läpi. Luonnonpuistossa asuu paljon eläimiä, muunmuassa leijonia. Kun leijona näkee suojattomia ihmisiä siellä kävelemässä, mitä leijona aijattelee? Lounas.

No, leijonat syövät ihmisiä, joilla on HIV tai AIDS. Tämä johtaa sairauden tartuntaan, ja nyt on leijonat kuolemassa. Vittu.

np. Sonata Arctica - Abandoned, Pleased, Brainwashed, Explored

1 kommentti:

Sca (ent. herself) kirjoitti...

Kiitoksia. Menen varmaan sitten sinne au pairiksi, mikäli sellaiseen hommaan tällaisella olemattomalla lastenhoitokokemuksella pääsen. Eikö noilla IB-kouluilla olekin jonkinlaisia lukukausimaksuja? D8 Näin olen ainakin jostain lukenut ja jos niin tosiaan on, kysenen vaihtoehto on suljettu pois.

Blääh, et muuten saisi tuohon vaihtoehtoa, että kommentin voi jättää muullakin tilillä aka vaihtoehdolla nimi/url, koska bloggailen ainakin vielä hetken vuodatuksessa?

Oli muuten ihan uutta tietoa tuo tämän postauksesi juttu. o.o Tai sitten en ole vain koskaan ajatellut asiaa.

Sca (http://herself.vuodatus.net)