torstai 19. helmikuuta 2009

Scandinavian Music Group

Scandinavian Music Group tuottaa kyllä ihan tyttöjen musaa. Se on kyllä tietyllä tavalla melkoisen ikävä asia, koska tuotanto on kuitenkin niin hyvää. Muistanpa vieläkin kaverini todenneen kuunneltuaan kyseisen yhtyeen kappaleen Mustalla, maidolla, kylmänä, kuumana että: "Jos mä oisin tyttö, niin oisin kyllä just tollane." Niinpä niin, kukapa ei. Samasta "unelma"naisesta kertovat myös monet muut kappaleet. Itseni herätti tänään kuitenkin hieman erilainen kappale kyseiseltä yhtyeeltä. Ilman sinua olen lyijyä. Kyseinen kappale kertoo kylmästä lattiasta aamulla, ja kun nainen nousee miehen jalkaterille, jotta hän kantaa tätä kevyesti.

Tästä sain vihdoin sain hieman miehen mallia. Kukapa ei oikeasti haaveile vakiintuneesta elämästä, jossa jokaisesta hetkestä yhdessä löydetään iloa? Kuka ei tahtoisi olla se heiveröisen naisen tuki. Se, jota vasten hän voi painautua, ja johon hän voi turvata. Itse ainakin olisin mielelläni aamulla näyttämässä löytämääni tilhen pesää - ja ilman häntä olisin lyijyä. Meneepäs romantisoiduksi jo. Ehkä parempi lopetella jo nyt tähän ja jutella ens kerralla vaikkapa Zen Cafesta sekä elämän rumuudesta.

np. Scandinavian Music Group - Joisin viskin ja nousisin

2 kommenttia:

foxy kirjoitti...

SMG on kyllä tyttöjen musiikkia. Onnekseni olen oikeaa sukupuolta. :)

Toinen kappale, jossa on ehkä samaa tunnelmaa kuin kappaleessa Ilman sinua olen lyijyä, on Itkevä lintu.

"hae minut takaisin
pujota käsi monen kerroksen läpi
iholle asti

odota siinä
kuuntele kuinka pihan perällä
itkee lintu

anna tottua painoosi
ja jos näet haavoja
sido ne tiukasti"

Pidän tuosta biisistä todella paljon,. Se on ehdottomasti yksi lempikappaleistani.

Täytyy vielä sanoa, että heiveröisen naisen tukena oleminen saattaa kuulostaa romanttiselta, mutta todellisuudessa on hyvin kaukana siitä. Ei sitä hullukaan kauaa jaksa. Tai ehkä käsitykseni heiveröisestä on vähän vääristynyt..

Jokke kirjoitti...

Juu tuo on kyllä loistava biisi kanssa. Ja joo, en mä mitään ikuista valittajaa nyt meinaa, mutta joo.. sellanen sopiva tiedäthän ^^ Ja onhan tässä aikaa odottaa. Sinkkuna on ihan kivaa.